MASSAGE

Yoga inspires your inner muse.

Ayurvedische Massage

"Het grootste verlangen van een mens gaat uit naar een gezond, gelukkig en inspirerend leven. Van deze drie is gezondheid de belangrijkste, want zonder een goede gezondheid kan een mens zich niet gelukkig of geïnspireerd voelen. Een van de sleutels voor een goede gezondheid is een lichaam dat voedingsstoffen op de juiste wijze opneemt en gifstoffen doeltreffend afvoert. Ons voedsel voorziet ons van de juiste voedingstoffen; lichaamsbeweging en massage zorgen voor een goede bloedsomloop.


Massage schenkt ons ook ontspanning. Doordat massage de circulatie van voedingsstoffen bevordert en het organisme ondersteunt bij het afvoeren van afvalstoffen, speelt massage een belangrijke rol bij het reinigen van het lichaam en het instandhouden van de gezondheid. Deze functie van reiniging maakt massage tot een buitengewoon heilzaam gereedschap voor een inspirerend en vreugdevol leven." - Harish Johari


Het woord Ayurveda is een samenvoeging van twee woorden uit het Sanskriet: ayur (leven) en veda (kennis). De letterlijke betekenis is 'levenskennis' of 'juist leven'.

Ayurvedische massage is een massageprincipe afkomstig uit India en doet zijn werk op de energiebanen (nadi's) en op de subtiele energiepunten (marma's). Hierbij wordt gebruik gemaakt van speciale geneeskrachtige olie die voor gebruik wordt verwarmd. De Ayurvedische olie werkt op en via de huid en beïnvloedt zo de verschillende organen, de slijmvliezen, het centraal zenuwstelsel, de spieren en het weefsel. De speciale olie en massagetechniek ondersteunen en versterken elkaar.

Ik geef Ayurvedische massage in Vught op afspraak, informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Volgens de Ayurvedische traditie worden vrouwen door vrouwen en mannen door mannen gemasseerd.


Tarieven:

60 min

€ 60,-

(yogacursist € 50,-)

90 min

€ 85,-

(yogacursist € 70,-)