GONG BAD & YOGA

Yoga inspires your inner muse.


GONG BAD & YOGA

Gong Bad & Yoga | Spirit Connection | In de yoga kas


Yes! Voor het eerst een Gong Bad sessie in de yogakas. Geweldig dat Gwen van Spirit Connection dit komt brengen.

Spirit Connection is een team van gedreven personen die de 'Power of Sound' laten ervaren middels gongmeditaties, klankschalen- en gongconcerten en individuele sessies. Op zaterdag 10 augustus zal Gwen een gong-bad geven in de kas. De sessie begint met een aantal lichte yoga-oefeningen om het fysieke lichaam te ontspannen. Hierna kan je je volledig onderdompelen in het meditatieve Gong Bad.


De klanken van de gongs, kristallen en metalen klankschalen, oceandrum en andere boventoon instrumenten zorgen voor een mystieke ervaring. De mystieke ervaring uit zich door middel van de energie van de vele harmonische trillingen die zich een weg baant door het zenuwstelsel. Het lichaam en de geest worden geopend, leeggemaakt en opgeladen. De mentale, emotionele en fysieke lichamen worden geleidend en regenerend waardoor de gebruikelijke weerstand van het ego verdwijnt en je terugbrengt naar de Stilte.


Er zijn drie sessies op zaterdag 10 augustus:

1e sessie - 14.00 - 15.30u
2e sessie - 16.30 - 18.00u
3e sessie - 19.00 - 20.30uJe bent van harte welkom bij de yogakas, Hoevensestraat 4, Vught. Je hebt geen Yoga-ervaring nodig, ook hoef je geen vaste cursiste te zijn, de les is toegankelijk voor iedereen.


Meld je aan voor deze bijzonder mooie ervaring!


Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar info@yoga-muse.nl . Vermeld bij je aanmelding de sessie naar keuze. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.


Deelname: €27,50