Corona-virus

Yoga Muse tijdens deze Corona-periode

Omwille van het coronavirus zijn er enkele aandachtspunten voor als je naar de yogakas komt:


 • Blijf thuis als je verkoudheidsklachten hebt of een huisgenoot hebt die ziek is. Dit is echt het meest belangrijke. Neem alsjeblieft je eigen verantwoordelijkheid. Zo kunnen we het beste voor elkaar zorgen.
 • Je mag je eigen mat en kussens meenemen als je dat wilt, wil je de materialen van de yogakas gebruiken? Neem dan een extra grote handdoek mee voor over de mat en extra handdoeken voor over de kussens.
 • Kom omgekleed naar de yogakas, zodat je niet meer hoeft om te kleden.
 • Neem zo min mogelijk spullen mee die je voor de les niet nodig hebt.
 • Geef elkaar de ruimte bij binnenkomst en na afloop.
 • Er is thee aanwezig, maar wil je zelf thee of water meenemen, dan kan dat uiteraard.
 • Wil je een mondkapje dragen tijdens de les? Doe dat dan, als dat goed voor je voelt.
 • Het controleren op een geldige QR code is verplicht, voorafgaand elke les wordt jouw QR-code gecontroleerd.  Hoe werken de onlinelessen?
  Elke week neem ik een Hatha Yogales of een Yoga Nidrales op. Deze filmpjes komen op het YouTube-kanaal van Yoga Muse. De filmpjes zijn 'verborgen', dit betekent dat je ze enkel kan zien als je de link hebt. Elke dinsdag stuur ik een nieuwsbrief met hierin het linkje van de les. Deze nieuwsbrief ontvangen enkel de vaste yoga-cursisten die zich hebben aangemeld voor de online-lessen. Heb je interesse om online yogalessen te volgen? Stuur me dan een mailtje, je bent van harte welkom.

   

  Een aantal redenen om yoga te blijven beoefenen::

  1. Het versterkt je immuunsysteem!
  2. Brengt rust en stilte in deze tijden van onzekerheid en onrust.
  3. Het blijft beter in je systeem als je in het bekende ritme door blijft gaan.


  -------------------------------------------------

  Het advies is om de richtlijnen van het RIVM in de gaten te houden en op te volgen. Mochten de adviezen van het RIVM aangepast worden, dan zal yoga muse zich daar uiteraard aan houden en je berichten wat dat voor de yogalessen en individuele afspraken betekent.