BEDRIJFSYOGA

Bedrijfsyoga

Gezondheid en ontspanning op het werk

Met het aanbieden van bedrijfsyoga investeert een organisatie in de gezondheid van medewerkers en de kwaliteit van het werk. Zowel het lichaam als de geest wordt flexibel gehouden door bedrijfsyoga, stress wordt tegen gegaan en de creativiteit wordt verhoogd. Naast verbetering van gezondheid, concentratie en bewustwording wordt bedrijfsyoga steeds vaker als teambuilding gezien. Het doen van yoga geeft namelijk ook plezier en energie.


De bedrijfsyoga lessen bestaan uit toegankelijke oefeningen die eenvoudig uitgevoerd kunnen worden, dus kan iedereen meedoen!


Wil je graag meer informatie? Laat het me dan weten.Voordelen bedrijfsyoga

Yoga werkt op alle lagen van lichaam en geest, waardoor een heelheid aan ervaring ontstaat. Yoga zorgt dat de drie-eenheid van adem, lichaam en geest tot stand komt. De adem is de verbinding tussen lichaam en geest. Als de adem rustig is, is de geest rustig; als de geest rustig is, is de adem rustig.


De bedrijfsyoga lessen bieden werknemers onder andere:

- Ontspanning en vitaliteit

- Bewustzijn

- Minder stress

- Verbetering van concentratie

- Souplesse in je lichaam

- Minder in je hoofd zitten

- Beweging

- Kracht


Locatie bedrijfsyoga

De yogalessen voor bedrijven kunnen op een locatie naar keuze gegeven worden. Voor werknemers is het prettig om de lessen op de werklocatie te volgen, dit is praktisch en zo is er een lage drempel om de lessen te volgen. Enige vereiste is dat de bedrijfsyoga in of rondom Den Bosch plaatsvindt.


Tijdstip bedrijfsyoga

De tijden zijn in overleg. Doorgaans worden de wekelijkse lessen voor of na werktijd aangeboden, soms ook (deels) onder werktijd.


Kosten yoga voor bedrijven

Dit is in overleg en is afhankelijk van het aantal deelnemers, ervaring leert dat het bedrag ligt tussen €60,- en €100,-.


Geïnteresseerd in yoga op het werk?

Ben je, als werkgever, geïnteresseerd om je medewerkers te motiveren, te activeren en meer in balans te brengen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met me op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Óf ben je, als werknemer, geïnteresseerd om yogalessen te volgen op jouw werk en wil je dit voorstellen aan je werkgever? Neem dan ook gerust contact met me op, dan kan ik je ondersteunen met de aanvraag.

Referenties