YOGA VUGHT

Yoga Vught

Yoga in Vught zorgt ervoor dat je meer balans ontwikkelt in lichaam, denken en voelen. Een diepe ontspanning is aan het einde van de yogales je beloning. Je herkent spanning in het lichaam en beseft dat ontspanning je goed zal doen. Dit besef is waar het om draait. Ervaar het zelf tijdens een les yoga in Vught.

Yoga muse in Vught: de voordelen van Hatha Yoga

De lessen yoga in Vught bevatten een evenwichtige verdeling tussen zittende, staande en liggende houdingen en ademoefeningen. Klassieke Hatha Yoga houdingen worden dynamisch en statisch uitgevoerd. De adem is de dragende kracht van elke beweging. Door concentratie op de adem ontstaat een meditatieve aandacht, die leidt tot verstilling.


Heb je interesse? Geef je dan op voor een proefles. Stuur een mail naar info@yoga-muse.nl of bel naar 06-24815928.

Yoga Vught (10 minuten vanaf het centrum van Den Bosch):

Yoga muse geeft yoga in Vught op diverse avonden en ochtenden in de week. De lessen worden gegevens op een prachtige locatie: in een kas!


Je kunt kiezen uit de volgende tijden:

Maandag

19.00 - 20.15


20.30 - 21.45


Dinsdag

19.00 - 20.15


20.30 - 21.45


Woensdag

9.00 - 10.15


10.45 - 12.00

Docent: Sonja

19.00 - 20.15


20.30 - 21.45


Donderdag

19.00 - 20.15*

Docent: Maike


20.30 - 21.45*

Docent: Maike

Vrijdag

  8.00 - 9.15

  9.30 - 10.45

Zondag

  9.30 - 10.45

*Vanaf 28 maart 2024


Je bent van harte welkom om in Vught een proefles  te volgen. Ervaar de yogalessen en leer mij als docente kennen. Ervaar de rust en de positieve effecten. Yoga is voor iedereen. Bereidheid om te leren en te bewegen, is het enige dat nodig is. Ervaar zelf wat yoga voor jou kan betekenen en volg vrijblijvend een yogales in Vught, dichtbij Den Bosch.

Wat kan yoga voor je betekenen?

Alle bewegingsmogelijkheden van wervelkolom en gewrichten komen aan bod. In elke oefening zoek je naar het juiste evenwicht tussen ontspanning en kracht. De oefeningen variƫren van subtiel tot uitdagend en kunnen aangepast worden aan ieders mogelijkheden. Innerlijke kracht en rust kunnen een ervaring zijn na de yogalessen in Vught. Door een zorgvuldige uitvoering van de oefeningen bundel je de concentratie, waardoor de aandacht als vanzelf naar binnen gaat, naar jezelf.


De yogalessen bieden je onder andere:

- Ontspanning en vitaliteit

- Bewustzijn

- Minder stress

- Souplesse in je lichaam

- Minder in je hoofd zitten

- Beweging

- Kracht


Ontspanning is een mooi geschenk aan jezelf.

Een proefles of meer informatie over yoga in Vught? Neem vrijblijvend contact met mij op.


De locatie bevindt zich dichtbij Cromvoirt, Helvoirt, Oisterwijk, Haaren, Esch, Biezenmortel, Drunense Duinen, De IJzeren Man, Sint-Michielsgestel, Halder, Schorvert, Noenes, Raam, Gijzel, Distelberg en Boxtel. Dus als je op zoek bent naar yoga in Cromvoirt, yoga in Helvoirt, yoga in Oisterwijk, yoga in Haaren, yoga in Esch, yoga in Biezenmortel, yoga in de Drunense Duinen, yoga bij de IJzeren Man, yoga in Sint-Michielsgestel, yoga in Gestel, yoga in Halder, yoga in Schorvert, yoga in Noenes, yoga in Raam, yoga in Gijzel, yoga in Distelberg, yoga in Boxtel, yoga in de Isabella Kazerne: dan ben je van harte welkom.