BUITEN WINTER YOGA

Buiten Winter Yoga

31 december 2023| Hatha yoga


---------------------------------------------------------------

Helaas kan de les op Oudejaarsdag niet doorgaan, niet vanwege het weer, maar omdat ik ziek ben. Heel erg jammer.

---------------------------------------------------------------Het jaar afsluiten met een buiten yogales om weer fris aan het nieuwe jaar te beginnen.


Iedereen is welkom, je hoeft geen vaste yogacursiste te zijn en yoga-ervaring is niet nodig. Op zondag 31 december start de les om 10.30u buiten bij de yogakas, in de tuin.


De frisse en zuivere energie van de winter buitenlucht tijdens een yogales geeft een bijzondere ervaring. Een mooi moment om datgene los te laten van 2023 wat je niet meer mee hoeft te nemen naar het nieuwe jaar.


Kosten:

€15,- contant mee te nemen. Dit bedrag zal ik traditiegetrouw doneren voor een goed doel. Voor dit jaar is mijn keuze gevallen op Voedselbanken Nederland.

1.2 miljoen mensen leven in Nederland onder de armoedegrens. De voedselbank helpt wekelijks 120.000 mensen met voedselhulp en gaat zo voedselverspilling tegen.Locatie:

Hoevensestraat 4, Vught.


Handig om mee te nemen:

Yoga mat

Gemakkelijk zittende warme kleding, bijvoorbeeld laagjes en thermo

Extra trui en deken (voor de ontspanning)

Een slaapzak is ook erg fijn voor de eind-ontspanning

Eventueel een muts en handschoenen

 

Je hebt geen yoga ervaring nodig, de lessen zijn toegankelijk voor iedereen.


Tijd: 10.30 - 11.30 uur


Aanmelden is wel prettig, dan kan ik inschatten hoeveel mensen aanwezig zullen zijn.Bij droog weer gaat de les sowieso door. Mocht je toch twijfelen of het door gaat, kijk dan even op deze pagina. Daar zal ik 's ochtends vermelden of het doorgaat. Indien het weer te slecht is om de les buiten te laten plaatsvinden, zal de les in de kas zijn. De eerste acht personen die zich hebben aangemeld kunnen dan meedoen. Ik zal iedereen die zich heeft aangemeld, hierover een berichtje sturen.


Ik hoop je heel graag te zien op Oudjaarsdag!