GONG BAD & YOGA

GONG BAD & YOGA

19 oktober | Gong Bad & Yoga | Spirit Connection | In de yoga kas


Voor de vierde keer een Gong Bad sessie in de yogakas. Geweldig dat Gwen van

Spirit Connection dit komt brengen. Spirit Connection is een team van gedreven personen die de 'Power of Sound' laten ervaren middels gongmeditaties,

klankschalen- en gongconcerten en individuele sessies. Op deze zaterdag zal Gwen een Gong Bad geven in de kas. De sessie begint met een aantal lichte yoga-oefeningen om het fysieke lichaam te ontspannen. Hierna kan je je volledig onderdompelen in het meditatieve Gong Bad.


De klanken van de gongs, kristallen en metalen klankschalen, oceandrum en andere boventoon instrumenten zorgen voor een mystieke ervaring. De mystieke ervaring uit zich door middel van de energie van de vele harmonische trillingen die zich een weg baant door het zenuwstelsel. Het lichaam en de geest worden geopend, leeggemaakt en opgeladen. De mentale, emotionele en fysieke lichamen worden geleidend en regenerend waardoor de gebruikelijke weerstand van het ego verdwijnt en je terugbrengt naar de Stilte.Tijdstip sessie:

14.00 - 15.45uJe bent van harte welkom in de yogakas. Je hebt geen Yoga-ervaring nodig, ook hoef je geen vaste cursiste te zijn, de sessie is toegankelijk voor iedereen. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.


Meld je aan voor deze bijzonder mooie ervaring!


Deelname: €39,-Op deze dag zijn er nog drie andere sessies die je wellicht leuk vindt om te ervaren:

11.45 - 13.30u - Klankontspanning

16.15 - 18.00u - Klankreis - Yoga Nidra Special