DREAMFLOW CONCERT

14 april & 16 juni| Dreamflow Concert | Het is er al | In de yoga kas


Dit is zo'n prachtige ervaring. Als je kan, is dit zeker een hele mooie aanrader! Bianca en Menno van 'Het is er al' geven het Dreamflow Concert.


Bianca en Menno lichten het Dreamflow Concert in de yogakas toe:

"We spelen weer met veel plezier in de yogakas van Yoga Muse in Vught. De yogakas is een kleine locatie waar persoonlijke aandacht voorop staat en de energie prachtig is. Het geheel past als gegoten bij ons en bij wat wij doen, daarom komen we nu alweer een paar jaar achter elkaar heel graag terug.

De kas is grotendeels van glas gemaakt en wij werken er met onze magische instrumenten, waaronder onze kristallen- en Himalaya klankschalen. Je kunt je je misschien wel voorstellen dat dit een heel speciale akoestiek en een mooi ronde klank geeft. Je wordt er werkelijk omhult door Moeder Natuur samen met de prachtige klanken en resonanties wat alles bij elkaar een sterk helend en harmoniserend effect heeft.


We stemmen ons af op de groep, de dag en het seizoen. Voordat we beginnen hebben we volop aandacht voor jou als persoon en ook na de ervaring van de Dreamflow genieten we samen fijn na. Er is ruimte voor reflectie en verstilling. Ter inspiratie kun je een mooie orakelkaart trekken en je kunt kiezen om helemaal in stilte na te genieten.

Hoe dan ook, deze middag is voor jou.


  • Ontspannend en rustgevend.
  • Helend en harmoniserend op verschillende niveaus.
  • Inspirerend en verrijkend.
  • Een energie boost.


De klanken waarvan je de resonanties zult voelen, worden intuïtief gespeeld. De instrumenten die je vergezellen op deze reis zijn didgeridoo uit Australië, klankschalen uit Nepal en Noord-India, keelzang uit Tuva en Mongolië, Native American flutes & drums uit Noord-Amerika, kaval uit Moldavië, Chinese gong en meer.

Reis met ons mee in de tijdloze Dreamflow om het positieve, diepe, helende effect van de meditatieve en sjamanistische klanken te ervaren. Ooit kregen we de bijnaam: Droommagiërs."


Datum:

14 april & 16 juni 2024


Tijdstip:
13.30 - 15.30u
Dreamflow Concert: ca. 1½u


Deelname:

€59,-


Je bent van harte welkom bij de yogakas. Er is plaats voor 8 personen en onze ervaring is dat het heel snel vol is, dus wacht niet te lang met je aanmelding.

Je hoeft geen vaste yoga-cursist te zijn, het concert is toegankelijk voor iedereen. Vermeld bij je aanmelding het concert naar keuze. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.


Meld je aan voor deze bijzonder mooie ervaring!

Dreamflow Concert