DREAMFLOW CONCERT

8 jan | Dreamflow Concert | Het is er al | In de yoga kas


Dit is zo'n prachtige ervaring. Als je kan, is dit zeker een hele mooie aanrader! Bianca en Menno van 'Het is er al' geven het Dreamflow Concert.


Menno van den Hout en Bianca Hulleman inspireren elke dag mensen met persoonlijke coaching, unieke workshops, cursussen, concerten, vieringen en belevingen om in verbinding te zijn. De tools waarmee ze werken zijn natuur, klank, muziek, creativiteit en ritueel.


De helende klanken van het Dreamflow Concert nemen je mee op een innerlijke reis. Deze reis wordt het beste liggend ervaren maar als je moeilijk kunt liggen mag je uiteraard ook zitten. Een Droomconcert is zowel muzikaal als helend en werkt ook nog eens diep ontspannend. Klank is grenzeloos, gaat voorbij tijd en ruimte en weet de ziel rechtstreeks te beroeren. Laat de intuïtief en in het moment gespeelde klank en muziek het voertuig zijn om je te verbinden met je essentie en wees welkom in de tijdloze zone. Ook spelen de subtiele krachten van energiewerk en aroma-therapie een rol in het Dreamflow Concert.


De klanken waarvan je de resonanties zult voelen, worden intuïtief gespeeld. De instrumenten die je vergezellen op deze reis zijn didgeridoo uit Australië, klankschalen uit Nepal en Noord-India, keelzang uit Tuva en Mongolië, Native American flutes & drums uit Noord-Amerika, kaval uit Moldavië, Chinese gong en meer.

Reis je mee in de Dreamflow om zelf het positieve, diepe effect van deze klanken te ervaren?


Er zijn twee concerten op 8 januari:


13.00 - 14.45u

16.00 - 17.45uJe bent van harte welkom bij de yogakas, Hoevensestraat 4, Vught. Je hoeft geen vaste yoga-cursist te zijn, het concert is toegankelijk voor iedereen.


Meld je aan voor deze bijzonder mooie ervaring!


Vermeld bij je aanmelding het concert naar keuze. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Dreamflow Concert