CREATE BEAUTY WITH INTENTION

Create Beauty with Intention

Creeër met halfedelstenen een prachtig sieraad


In deze workshop rijg je met halfedelstenen een prachtig snoer dat je kunt dragen als een armband of verfijnde ketting.
De halfedelstenen die we gebruiken hebben een eigen energie, die je herinneren aan de kracht die in jou aanwezig is.


Wendy Dowling van The Beautiful Soul begeleidt deze prachtige workshop. Wendy heeft een passie voor yoga, meditatie en het creëren van mooie dingen. Dit brengt ze samen in de haar belevenissen, waar ze zingeving en schoonheid bij elkaar brengt.


Op zondag 13 juni vanaf 11.30u ontvangen we je graag met een heerlijke, harmoniserende Ayurvedische rozenthee met iets lekkers.


Voorafgaand het rijgen van het sieraad-snoer, plaatsen we onze intenties. Dit kan een intentie zijn voor meer inzicht, liefde of kracht voor in je persoonlijke of professionele situatie. Middels aromtherapie en een geleide meditatie komen we tot onze persoonlijke intentie.


Tijdens het rijgen nodigt Wendy je uit om kort samen te zitten, ze neemt je mee in een korte visualisatie om jouw snoer en intentie nog meer te bekrachtigen.Je kunt kiezen uit de volgende steensoorten:

  • Peridot ~ de steen van het hart, beschermt en geeft zelfvertrouwen.
  • Amethist ~ de steen van innerlijke wijsheid, zorgt voor harmonie en bevordert je spirituele ontwikkeling.
  • Labradoriet ~ de steen van daadkracht, helpt om bij jezelf te blijven.De afmeting van de snoertjes zijn tussen de 75 cm en 80 cm, afhankelijk van de breedte van je pols kun je deze 4 keer tot 5 keer om je pols heen slaan of 2 keer om je hals zodat je het snoer ook als ketting kunt dragen.


Na afloop neemt Wendy je sieraad-snoertje mee naar de juwelier die er een zilveren slotje op bevestigt. Op verzoek is een gouden slotje tegen bijbetaling van €75,- ook mogelijk. Deze prijs is afhankelijk van de goudprijs op moment van aanschaffen door de juwelier, dus kan iets afwijken.
Zodra je snoertje klaar is, wordt het naar je verzonden.


Tijdens de workshop word je verwend met rozen-bubbels en kleine lekkernijen. Het belooft een mooie middag te worden, echt een uitje voor jezelf. Ook erg leuk om samen met je dochter of vriendin te doen.Tijdstip:

11.30 - 14.30uDeelname:

€ 90,-


Dit is inclusief het snoer, zilveren slotje, de kosten voor de juwelier en verzendkosten.


Je bent van harte welkom bij de yogakas, Hoevensestraat 4, Vught. Je hoeft geen vaste yoga-cursist te zijn, deze workshop is toegankelijk voor iedereen.


Er zijn een beperkt aantal deelnemers mogelijk.