GET READY FOR SPRING DETOX

Get ready for Spring-detox!

Maak je helemaal klaar voor de lente!


Interne reiniging wordt binnen Ayurveda al van oudsher toegepast. Een meer gangbare benaming hiervoor is detox. Een ideaal moment voor een reiniging is bij de wisseling van de seizoenen. Het voorjaar is een mooi moment om jezelf klaar te maken voor de lichtere maanden van het jaar. De zwaarte van de donkere maanden van je af laten glijden. Deze detox kan je als aanvulling van de ochtend sadhana 'Get ready for Spring' volgen, maar is ook los te boeken.


Met deze 7-daagse detox ontvang je een kuur-programma om het lichaam te revitaliseren en het reinigen van toxische stoffen en afvalstoffen. Met een persoonlijke intake bespreken we wat jouw doel is en hoe we dat het beste kunnen bereiken. Tijdens de kuur is er voldoende ondersteuning en begeleiding voor het meest optimale effect.


Tijdens de kuur ontvang je:

  • Uitgebreid intake gesprek;
  • Een menuplan met dag voor dag recepten;
  • Lichaams- en ademoefeningen voor thuis;
  • Kruiden voor tijdens deze dagen. Deze kruiden stimuleren je spijsvertering en helpen om afvalstoffen via de ontlasting af te voeren;
  • 2 Behandelmomenten hier op de praktijk. De behandelingen zijn gericht op het afvoeren van afvalstoffen en stimulatie lymfesysteem;
  • Voeding- en leefstijladvies om ook na de detox in balans te blijven.Data:

Voorjaar 2021


Deelname:
€385,-


Tijdens de detox kan je gewoon werken en andere normale activiteiten volgen. Wel is het prettig om wat meer rust voor jezelf in die periode te creëren. Zo kan je lichaam optimaal de kuur ondergaan en beleven. Wil je meer informatie, neem dan geheel vrijblijvend contact op.