TRAINING - ONTWIKKEL GEZONDE GEWOONTEN

Training -

Ontwikkel gezonde gewoonten

Vanuit de wijsheid van Ayurveda en Yoga


Drie inspirerende, interactieve sessies over een gezonde voeding en leefstijl volgens Ayurveda en Yoga. Ayurveda betekent 'wijsheid van het leven'. De Ayurvedische kennis is een meer dan 5000 jaar oude gezondheidsleer uit India, maar nog steeds heel actueel vandaag de dag. Volgens Ayurveda is ieder mens uniek en als ieder mens leeft middels een leefstijl en voeding die past bij deze eigen uniekheid, dan is deze persoon volledig in balans. Yoga en Ayurveda zijn nauw met elkaar verbonden en bieden samen een super mooi scala aan gezonde gewoonten.


De training wordt gegeven door Merel van Yoga Muse en Mieke van den Berk.  We kijken ernaar uit deze mooie kennis te delen. De focus tijdens de sessies ligt echter niet enkel op het overdragen van kennis, maar juist ook op het voelen en ervaren. Want als je ervaart wat Ayurveda en Yoga voor je kan betekenen, dan kun je de beste keuzes voor jezelf maken.

Een overload aan kennis is beschikbaar, via internet, podcasts en boeken, maar de verbinding met de praktijk kan dan soms lastig zijn. Waar begin je nu en hoe kan je het vasthouden waardoor er echt wezenlijk iets kan veranderen in je gezondheid.
Het intellect beweegt namelijk zoveel sneller dan het lichaam. Doordat we met aandacht (en ook plezier) de middagen inrichten, verwachten we dat de kennis veel makkelijker kan beklijven en er een eenvoudigere intergratie in je levens- en voedingsstijl ontstaat dat uiteindelijk leidt tot gezonde gewoonten.


Tijdens de trainingsdagen ontvang je praktische inzichten die je direct kan toepassen in je dagelijkse leven, geniet je van heerlijke maaltijden, drankjes en snacks én ga je geïnspireerd en ontspannen naar huis. Het is echt een middag voor jezelf in de natuur om nieuwe gezonde gewoonten te ontwikkelen.De training is voor mensen die:

  • Kennis willen maken met Ayurveda;
  • Of er al veel over gelezen of gehoord hebben, maar niet weten waar te starten;
  • Al lange tijd yoga beoefenen en bekend zijn met de positieve uitwerking van yoga en dit nog meer in hun levensstijl willen integreren;
  • Teveel in hun hoofd zitten en gezonde gewoonten willen creëren om meer te vertragen en voelen;
  • Gezonder willen gaan leven en daar praktische handvaten bij kunnen gebruiken.Je bent van harte welkom in de yogakas voor de training. Hoe mooi is dat, we leren over de natuur terwijl we omringt zijn door de natuur. Je hebt geen Yoga-ervaring nodig, ook hoef je geen vaste cursiste te zijn, de sessie is toegankelijk voor iedereen. 


Data op 3 zondagen van 11.30 - 17.00u:

nieuwe data volgt voor voorjaar 2025


Deelname: €435,-

Dat is voor drie trainingsdagen samen, inclusief trainingsmateriaal (je ontvangt praktische tools en recepten mee voor thuis en we blijven met elkaar in verbinding tussen de trainingsdagen door), heerlijke Ayurvedische lunch, drankjes en snacks.


Ben je enthousiast geworden? Meld je dan aan, je bent van harte welkom!Je hoeft geen vaste yoga cursist van yoga muse te zijn. Beperkt aantal plekjes bescihikbaar. Vanaf 6 deelnemers gaat de training door.Mieke is orthomolucair voedingsdeskundige, herbalist, Ayurveda coach, private chef en moeder.


Merel is Yogadocente, Ayurveda- en ademtherapeut en eigenaresse van

yoga muse.