One-Day Women Retreat

11.00-16.30u | Het is er al


One day women retreat


Bianca van - Het is er al - begeleidt deze vrouwencirkel.


~~

Ik heet jou ook in 2023 weer van harte welkom in de kas van Yoga Muse. Al enige jaren geef ik met veel liefde en toewijding vrouwencirkels. In deze cirkels schep ik de voorwaarden voor een veilige bedding waarin onze levenstromen elkaar mogen ontmoeten. Deze cirkels zijn voor alle vrouwen die willen verbinden, hun passie willen delen, geloven in hun wijsheid, kracht en intuïtie. Vrouwen zoals jij!Hoe we met elkaar deze dag zullen vormgeven:

We maken een klankreis die ons in diepe verbinding met onszelf en moeder aarde brengt. Ik werk op deze dag o.a. met mijn kristallen en Himalaya klankschalen, deze klankreis zal bij jou een diepe ontspanning en heling op diverse niveau’s geven. Klank is subtiel en tegelijkertijd enorm krachtig. We voeren samen een magisch ritueel uit waarin we onze intenties kracht bijzetten voor de komende periode.


Wat deze Womens Retreat centraal staat is… ‘Sending out by going in’, dan zijn we in ware verbinding met onszelf en met elkaar. De Terugkomst van het Licht… De kortste dag, midwinter, ligt alweer achter ons en heel langzaam lengen de dagen alweer een beetje. Het is tevens de tijd om jouw plek in het licht in te nemen, laat je licht schijnen in de wereld, spreek je uit vanuit je hart!


Je wordt deze dag omringd door mooie natuur, je bent binnen maar het voelt als buiten, je wordt gedragen door Moeder Natuur, de Green Woman, ons aller moeder. Een ware koestering en omarming voor je hele wezen. We ontspannen, genieten, delen, voeden en verrijken elkaar. Samen creëren we een sacred space voor deze One Day Woman Retreat. Het geheel zal voelen als een zacht warm bad, gedragen door elkaar en de natuur.


Kom (be)leven en genieten van het natuurlijke ritme van de seizoenen samen met een kleine groep vrouwen. Gun jezelf deze dag in de idyllische kas midden in mooie natuur.Praktisch

Locatie: Yoga in de Kas, Hoevensestraat 4, Vught.

Tijd en dag indeling: inloop vanaf 10:30 uur, we starten om 11:00 uur.

De hele dag zijn er verse kruidenthee en biologische en veganistische versnaperingen. Als lunch zorg ik voor een home-made biologische wintersoep. Met spelt/desem brood. Rond 16:30 uur ronden we af. Dan is er tijd om eventueel nog een kopje thee te drinken of even lekker in of rondom de kas te zijn en ontspannen naar huis te gaan.


Jouw bijdrage voor deze dag: €125,- inclusief alles! (Dit bedrag is inclusief BTW voor particulieren en exclusief BTW voor zelfstandigen.)


Aantal deelnemers: Er kunnen maximaal 8 vrouwen meedoen en bij minimaal 4 vrouwen gaat de cirkel door.


Contact voor meer informatie en aanmelden:

bianca@hetiseral.nl telefoon 06 24 38 37 26


Meer informatie over de vrouwencirkel vindt je hier.


One-Day Women Retreat