HANDLEZEN & YOGA

Handlezen & Yoga

Met hand & hart in verbinding


Wat hebben yoga & handlezen gemeen?

Ze vragen beiden om lief te zijn voor jezelf en los te komen van al de oordelen die je over jezelf hebt. In deze zachte, maar zeer krachtige workshop combineren we het handlezen met Kashmir yoga en gaan we op reis door de elementen (aarde, water, vuur & lucht).

De workshop bestaat uit:
• Individuele korte handlezing door Julia Quist - www.karmalijn.nl
• Het ervaren van de elementen (waar voel je weerstand, waar voel je je “in je element”)
• Kashmir/hatha yoga door Sanny Bijvoet - www.sanchariyoga.nl
• Meditatie & mudra’s (krachtige handgebaren)

Wij werken met kleine groepen om echt de diepte in te kunnen gaan, vandaar dat er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is. Aanmelden via Yoga Muse of je kunt ook mailen naar: workshop@karmalijn.nl

Locatie:

Yoga Muse - Hoevensestraat 4, Vught


Deelname:

€ 39,95 (incl. thee & iets lekkers)


@Sanchari Yoga ❘ @Karmalijn ❘ @Yoga Muse


----

Meer info over de workshop:
Deze inspirerende workshop begint met een korte kennismaking en een algemene introductie van het handlezen. Hierna zullen de individuele handlezingen plaatsvinden. In de tijd dat deze sessies plaatsvinden start Sanny met de yoga oefeningen en ayurvedische lichaamswerk.

Omdat de handen centraal staan in deze workshop zullen we met mudra’s werken. Mudra’s zijn krachtige versterkende gebaren/houdingen met de handen. Door deze mudra’s te maken, zul je merken dat bijvoorbeeld je de adem verdiept. Ook is er aandacht voor de verbinding van de handen met het hart. Verder zullen er meditatieve oefeningen en houdingen gedaan worden vanuit de Kashmir Yoga traditie.

Na de yoga oefeningen zullen we een korte verbindende aardingsoefening doen, waarna we plaats nemen in de edelsteencirckels om de elementen te ervaren.