UNITE FOR A HEALTHY PLANET

Unite for a healthy planet

14.00u | In de yoga kas


Een yogatraditie welke ik met liefde volg heeft een mooie wereldwijde actie geïnitieerd. Een samenkomst van 100.000 mediterende deelnemers over de hele wereld die met een positieve intentie de mantra voor vrede reciteren en daarna in stilte mediteren.


Deze actie is geïnitieerd vanuit de gedachtegang dat wanneer er een bepaald percentage mensen over de hele wereld hun gedachten op hetzelfde moment richten met eenzelfde sterke positieve intentie, dit de chaos en onrust vanuit negatief denken, onwetendheid en hebzucht in de wereld enigszins kan neutraliseren.


Iedereen die een bijdrage wil leveren aan een positieve toekomst voor de wereld is van harte welkom om deze golven van harmonie en vrede gezamenlijk te generen.


De yogakas wil ik graag openstellen voor mensen die graag een half uurtje hiervoor gezamenlijk willen mediteren.


Deelname:

Gratis


Tijd:

14.00-14.30u


We zijn in stilte, met uitzondering van de docent die de meditatie begeleid. Aanmelden is niet nodig en je hoeft ook geen vaste cursist te zijn. Als je aanwezig wilt zijn, voel je welkom om aan te sluiten. Om 14.00u start de meditatie, het is fijn als je dan in ieder geval aanwezig bent en een plekje hebt om te zitten.“All life is one, all people are members of one human family,

all are expression of the One Self”

Swami Sivananda