ZWANGERSCHAPSYOGA

Zwangerschapsyoga | Marjolein Odekerken


We zeggen ook wel over een zwangere vrouw: “ze is in haar bloei van haar leven”. Zwanger zijn is bijzonder maar kan soms gepaard gaan met het ervaren van onrust, onzekerheid of kwaaltjes. Tijdens deze workshop is het mogelijk om in alle rust tijd te nemen voor jezelf en je kindje(s).


De workshop bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Introductie over wat zwangerschapsyoga kan betekenen en wat de zwangerschap met je doet.
  • Ontspannende zwangerschapsyogales
  • Praktische tips en mogelijkheid tot vragenTijdens de zwangerschapsyogales worden verschillende yoga- en ademoefeningen, baarhoudingen en massage oefeningen afgewisseld die je (of met je partner) kan beoefenen tijdens je gehele zwangerschap én de bevalling. De les wordt afgesloten met een ontspanning.


We besteden aandacht aan drie belangrijke thema’s die de rode draad vormen van een zwangerschapsyoga:

  • Ontspanning

  • Concentratie

  • Kracht.


De workshop wordt verzorgd door Marjolein Odekerken van Yoga Marjolein, opgeleid Saswitha Yoga docente. Ze heeft haar opleiding Yoga & Wijsbegeerte afgerond met als specialisatie zwangerschapsyoga. Ze is moeder van twee kinderen en neemt haar eigen ervaring tijdens haar zwangerschap en bevallingen mee tijdens haar lessen.10.00 - 12.00u


Deelname:

€ 32,50Je bent van harte welkom in de yogakas. Je hebt geen yoga ervaring nodig, ook hoef je geen vaste cursiste te zijn. De workshop is toegankelijk voor alle zwangere vrouwen vanaf 14 weken. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.


Voor wie interesse heeft is er na deze introducerende workshop de mogelijkheid om zwangerschapslessen te volgen. Ook kan op aanvraag een partner zwangerschapsyoga workshop worden verzorgd waarin je partner en jij praktische tips krijgen aangereikt hoe je partner je kan ondersteunen tijdens je zwangerschap en de bevalling.

Zwangerschapsyoga Workshop